Ontstaan

Het bedrijf is ontstaan uit een hobby. Door de jaren heen zijn wij gestaag gegroeid naar een oppervlakte van 10.000 m² serre en 18.000 m² gesloten lava containerveld.

Met aan het roer Jef Gielis Sr bijgestaan door zijn twee zonen Jan, Jef Jr. en 9 vaste medewerkers. In het seizoen worden we geholpen door losse medewerkers, jobstudenten en stagiairs. Een goede sfeer en werking binnen het bedrijf vinden wij zéér belangrijk!

Missie en visie van de onderneming

Belgicactus staat voor een bedrijf met de voeten op de grond, met het hoofd in de wolken. Wij geloven in een goed evenwicht tussen innovatie en zekerheid.

Met de voeten op de grond willen we in de eerste plaats een gezond bedrijf zijn met een sterke nadruk op degelijkheid en goed beheer. Kwaliteit, zowel van de producten als van onze dienstverlening, vormt de rode draad doorheen alles wat we doen.

Met het hoofd in de wolken, willen we staan voor innovatie en voorruitgang op het vlak van assortiment, kweek- en productiemethodes en op het vlak van eigen werking en organisatie.

Belgicactus, wij kweken het verschil.

Wij, duidt op het samenwerken als familieleden van een familiebedrijf, samenwerken als één team met onze medewerkers, samenwerken als correcte en menselijke partner voor onze klanten en leveranciers.

Kweken, duidt op onze echte kern activiteit en geeft aan dat we niet alleen maar verhandelen. Kweken betekent ook dat we nieuwe dingen laten geboren worden, het duidt op creativiteit.

Het verschil, wijst erop dat we ons willen onderscheiden van anderen, we willen een sterk alternatief zijn. Verschil wijst op onze hoogstaande kwaliteit en op onze innovatie. Het zegt dat we steeds op zoek zijn naar alternatieven, dat we niet willen blijven stilstaan omdat de wereld waarin we werken ook permanent in verandering is.

 
 
Privacy - Copyright © Belgicactus bvba 1999-2018 - www.belgicactus.be